Badkamer
verbouwen of installeren?
Badkamer
verbouwen of installeren?

Wij verbouwen badkamers in Groenlo, Duiven, Zevenaar e.o.

Bent u van plan uw gehele badkamer te verbouwen? Denk dan eens aan Voerman Installatietechniek. Wij hebben alles in huis om uw complete badkamer professioneel te installeren. Niet alleen de volledige aanleg van het sanitair, maar ook de installatie van een badkamerradiator, afzuiging en verlichting is bij ons in vertrouwde handen. Goed sanitair is probleemloos aangelegd, gemakkelijk schoon te houden en comfortabel voor de gebruikers. Dat is wat wij voor ogen hebben bij de plaatsing van uw nieuwe badkamer. 

Badkamer installatie van A tot Z

Het aanbod in sanitair is de laatste jaren enorm uitgebreid. Of u nu kiest voor een luxe badkamer met een stoomdouche en bubbelbad of juist gaat voor een eenvoudige badkamer met degelijk sanitair; Voerman Installatietechniek verwezenlijkt uw droombadkamer met de grootst mogelijke zorg. Onze installateur zorgt voor perfect leidingwerk, optimaal warmtecomfort en een strakke afwerking.

Ruim assortiment sanitair

In de ruim opgezette showroom van onze leveranciers maakt u een keuze uit het grote assortiment ligbaden, toiletten, stoomcabines, douches en wastafels. Samen met u wordt de uitvoering bepaald, waarbij u ervan verzekerd bent dat u in het bezit komt van kwalitatief hoogwaardig sanitair en een technisch perfect functionerende installatie.

Offerte aanvragen

Voerman Installatietechniek is uw partner voor het verbouwen van de badkamer in de regio Groenlo, Duiven, Zevenaar, Winterswijk, Lichtenvoorde, Nijmegen en Arnhem. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte.

Sanitair installeren?
Vraag dan snel online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Of bel direct
Groenlo: 0544 - 461775

Duiven: 0316 - 285032

Werktijden:
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag:  08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00 


Top