Elektra
aanleg en reparatie
Elektra
aanleg en reparatie

Elektricien in Duiven, Groenlo, Doetinchem e.o.

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Van de stroomvoorziening in uw woning of bedrijf tot het aanleggen van decoratieve verlichting: het valt binnen de elektrotechniek en behoort tot de werkzaamheden van Voerman Installatietechniek. Behalve voor de aanleg van nieuwbouwinstallaties, kunt u onze bekwame elektricien inzetten voor het vernieuwen, aanpassen en onderhouden van uw huidige elektrische installatie. 

Aanleggen van elektrische installaties

Wij verzorgen de aanleg van licht-, kracht-, zwakstroom- brandmeld-, noodverlichtings-, ontruimings-, verlichtings-, data-, intercom- en beveiligingsinstallaties. Dit is een greep uit onze elektra-installaties die wij laten voldoen aan de laatste richtlijnen en aan uw wensen. Dit geldt natuurlijk ook voor de voorbereidingswerkzaamheden voor nieuwe keukens en renovatie van uw huidige installatie. Naast het ontwerp, installatie en onderhoud van elektra voert Voerman Installatietechniek ook controles uit volgens de NEN 1010 en de NEN 3140. Voor de NEN 3140 houdt dit onder andere in dat we gerechtigd zijn om materieelkeuringen uit te voeren.

Is uw elektrische installatie up-to-date?

In oudere woningen treffen we nog vaak oude en onveilige installaties aan. Wilt u weten of uw huidige installatie voldoet aan de eisen? Neem dan contact met ons op. 

Datacommunicatiesystemen

De voorzieningen voor datacommunicatie vormen steeds meer het hart van uw bedrijf en worden steeds vaker toegepast bij woningen. Dat kan dus maar beter goed geregeld zijn. Een goed systeem, op de juiste wijze aangelegd door Voerman Installatietechniek, zorgt voor jarenlang storingsvrij gebruik van telefoon en computer.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor met aanleggen van een complete elektrische installatie of een afspraak maken met onze deskundige elektricien voor een reparatie aan uw bedrading of meterkast? Neem dan contact op met Voerman Installatietechniek. Ons werkgebied bestrijkt de regio Duiven, Groenlo, Zevenaar, Winterswijk, Arnhem, Lichtenvoorde, Doetinchem en Nijmegen.

Elektra aanleggen?
Neem geen onnodig risico en laat het door een professional doen!

Bel direct
Groenlo: 0544 - 461775

Duiven: 0316 - 285032

Openingstijden:
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag:  08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00 

Top