Kranen als finishing touch in de badkamer

Een mooie kraan is nét dat detail waarmee uw badkamer of keuken helemaal af kunt maken. Modern of klassiek, traditioneel of hip: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren alle soorten kranen van vooraanstaande merken, zodat een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is.

Keukenkraan

Wenst u een strak ingebouwde of juist een klassieke keukenkraan die ook nog eens waterbesparend is? Wij leveren een uitgebreide range kranen voor in de keuken. Drinkt u veel thee of wilt u tijd besparen tijdens het koken, dan is een kokendwaterkraan een echte musthave.

Douchekraan tot wastafelkraan

Nergens is warm water zo onmisbaar als in de badkamer. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water tijdens een douche perfect op temperatuur blijft. Bovendien kunt u de watertemperatuur met een thermostaatkraan begrenzen, zodat niemand in uw huishouden zich kan verbranden. Veiligheid en comfort ineen dus. Kranen voor de badkamer zijn er in diverse stijlen. Zo kan de wastafelkraan volledig ingebouwd worden voor een strak geheel, of kunt u juist kiezen voor een klassieke kraan. Wij kunnen voor iedere stijl bijpassende kranen leveren.

Meer weten over kranen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor een keukenkraan of kokendwaterkraan? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen


Lees meer over kranen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top