Heerlijk ontspannen in een ligbad

Met een ligbad of bubbelbad komt u na een drukke dag helemaal tot rust. Is uw ligbad verouderd of beschikt uw badkamer nog niet over een bad? Wij leveren en installeren alle soorten ligbaden; van eenvoudig tot zeer luxe, er is altijd één die bij u past. 

Welk ligbad geschikt is voor u hangt af van de beschikbare ruimte in de badkamer. Niet alleen rechthoekige, maar ook vierkante, kwartronde of zeshoekige baden behoren tot de mogelijkheden. Heerlijk badderen en tegelijkertijd kunnen douchen? Veel merken bieden ligbaden met een lage instap en geïntegreerde deur. Ook ideaal wanneer u minder goed ter been bent, van een hoge badrand is immers geen sprake meer.

Whirlpool

Met een bubbelbad kunt u pas echt ultiem relaxen. Zeker wanneer u gaat voor een whirlpool met zowel bubbels als krachtige massagestralen. Het ontspant de spieren en brengt uw geest helemaal tot rust. Bovendien hebben de jets een positief effect op uw bloedsomloop.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ligbad in uw badkamer? Onze installateur komt graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Lees meer over ligbaden

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top