De mooiste wastafels voor uw badkamer

Bij de uitstraling van de badkamer speelt het type wastafel een belangrijke rol. Ze bevinden zich immers vaak op een saillante plek in de ruimte. Wastafels en waskommen zijn er in tal van modellen, kleuren en afmetingen. Zo zijn er uitvoeringen die bedoeld zijn als mooie blikvanger en exemplaren met juist een bescheiden voorkomen om bijna onzichtbaar op te gaan in de ruimte. En kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Een traditionele wastafel in wit keramiek of misschien een bijzondere waskom in zwart natuursteen? Aan u de keuze.

Een wastafel is vooral praktisch, maar moet ook passen binnen uw badkamerstijl. Wij leveren wastafels en fonteinen in alle soorten, kleuren, materialen en maten van vooraanstaande merken. Ook helpt onze sanitairadviseur u graag bij het vinden van een bijpassende kraan, spiegel en badmeubel om het plaatje compleet te maken.

Natuursteen

Wilt u iets bijzonders en stijlvols in de badkamer? Kies dan voor een wastafel van natuursteen in zwart, grijs of antracietkleurig. Het materiaal zorgt voor een rustige uitstraling en is uitstekend te combineren van badmeubels in verschillende materialen of kleuren. Natuurstenen wastafels zijn krasvrij, robuust, eenvoudig in onderhoud en gaan lang mee.

Meer weten over wastafels of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen


Lees meer over wastafels


Top