Verwarming
probleem met uw cv-installatie?
Verwarming
probleem met uw cv-installatie?

Aanleg van centrale verwarming in Duiven, Groenlo, Winterswijk e.o.

Op het gebied van centrale verwarming heeft Voerman Installatietechniek veel ervaring. Wij verzorgen de installatie van uw cv-ketel, luchtverwarming, vloerverwarming, radiatoren en traditionele kachels. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn. Het zijn echter stuk voor stuk installatieprojecten die vragen om vakmanschap, veel ervaring en oog voor detail. Als u de installatie door ons laat uitvoeren, kunt u rekenen op een jarenlang probleemloos werkend systeem, waarbij alles klopt en op elkaar is afgestemd.

Advies en installatie

Een goed werkende cv-installatie moet voldoen aan een aantal eisen en voorschriften, wat voor de installateur van Voerman Installatietechniek zeer bekend terrein is. Welke cv-ketel bij u past is geheel afhankelijk van uw wensen en huidige situatie. Om u een goed advies te kunnen geven en uw wensen te bespreken, komen wij daarom altijd eerst bij u thuis langs voordat wij een offerte uitbrengen. Bij de aanschaf van een cv-installatie krijgt u een technisch advies over de juiste cv-ketel en het benodigde vermogen in uw situatie. U kunt verder een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren, thermostaten en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Wij zijn actief in Duiven, Groenlo, Winterswijk, Nijmegen, Arnhem, Lichtenvoorde, Doetinchem en Zevenaar en omgeving. Als u contact met ons opneemt zorgen wij voor een snelle plaatsing van uw nieuwe cv-ketel, vloerverwarming, thermostaten, convectoren of radiatoren.

Neem contact op

CV-ketel storing?
Maak dan gebruik van onze 24 uurs service. Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Storingen die optreden buiten kantooruren of in het weekend worden in geval van nood direct verholpen.


Bel direct:
Groenlo: 0544 - 461775
Duiven: 0316 - 285032


Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top