Aanleg van vloerverwarming in de regio Groenlo en Duiven

Niets geeft een beter warmtecomfort dan vloerverwarming. De voordelen van vloerverwarming ten opzichte van radiatoren liggen met name in een meer behaaglijke warmteverdeling, energie- en ruimtebesparing en minder stofverplaatsing. Door de stralingswarmte ligt het energieverbruik 15% tot 20% lager dan bij andere verwarmingssystemen. Ook vindt er geen stofcirculatie plaats in de woning. Kortom, vloerverwarming heeft vele pluspunten. Voerman Installatietechniek heeft ervaren cv-installateurs in dienst die uw verwarmingsinstallatie deskundig installeren in de regio Groenlo, Duiven, Liemers, Arnhem, Zevenaar, Doetinchem en Lichtenvoorde.

Aanleggen vloerverwarming

Met een minimale werkhoogte van 6 cm is het al mogelijk om vloerverwarming, verwarmt door cv-water, in een ruimte aan te leggen. Wij leveren u complete vloerverwarming met isolatieplaten, randisolatie, buis en verdeler.

Elektrisch systeem, een alternatief

Bij renovatie is het niet altijd mogelijk om voldoende vloerhoogte te verkrijgen. Wij bieden u dan een elektrisch vloerverwarmingssysteem als alternatief aan. Zo kunt u toch genieten van alle voordelen van vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar meer warmtecomfort in de vorm van vloerverwarming? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Ons werkgebied is de omgeving van Nijmegen, Westervoort, Duiven, Arnhem, Doetinchem, Winterswijk, Lichtenvoorde, Zevenaar en Groenlo.

Offerte aanvragen


Lees meer over vloerverwarming


Top